Dec. 2024 - Luciapaddling Stockholm

Datum beror på Nobel Week Lights. Det blir någon av helgerna kring Lucia.
Vi utgår från Örnsbergskanotklubb i Gröndal. Kom dit land eller vattenvägen. Kl.17 glider vi ut ur viken.
Det finns parkering, toa och ombytesmöjlighet. Vi bjuder på grillad korv innan vi glider iväg. Och glögg när vi kommer tillbaka.
Eller kanske både och 😉
Tanken är en sällskapspaddling där alla är välkomna, häng med och upptäck hur härligt och vackert det är ute på vattnet en mörk kväll.
Målet är att alla ska komma ut och se stadshuset speglas i Riddarfjärden och att vi gör Stockholm finaste luciatåg med samling och sång vid stadshuset. Där pågår en del av utställningen Nobel week lights vilket vårt luciatåg blir en levande del av.
Anmäl er här på facebook-eventet så vi har en ungefärlig koll på hur många vi blir. Ingen kostnad och korven bjuder vi på.
Torrdräkt samt belysning rekommenderas starkt.
Man tar med egen kajak samt utrustning.

Facebook-eventet finner du HÄR

Fler bloginlägg

Se alla
Lär dig mer om Grönlandspaddlar

Lär dig mer om Grönlandspaddlar

Återvänd till paddlingens ursprung med grönlandspaddlar - en resa till skönhet, tradition och funktionalitet. Grönlandspaddlarna tar oss tillbaka...
Torrdräkt för paddling

Förklaring om torrdräkter

Vi på Kajaksidan tycker att torrdräkten är ett fantastiskt plagg som gör oss som paddlare mer avslappnade och möjliggör att vi kan njuta till fullo...
Vilken vinkel på paddeln ska jag ha när jag paddlar kajak?

Vilken vinkel på paddeln ska jag ha när jag paddlar kajak?

Det finns ingen regel för vilken vinkel man ska ha, vilket kan göra det krångligt att hitta rätt för nyblivna paddlare. I klippet förklarar vi hur man kan tänka för att hitta inställningen som passar just dig!