Frågor om returer? Här hittar du svar!

Hur länge är det öppet köp?

Vi på Kajaksidan vill att du som handlar hos oss ska känna dig trygg i att handla hos oss. Ångerrätt gäller därför i 365 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Några produktkategorier har dock en kortare ångerrättsperiod, se nedan.


Säkerhetsutrustning (så som selar, torrdräkter, säkerhetslinor etc.) har 60 dagars öppet köp. Produkter med bäst-före-datum har 60 dagars öppet köp. Varor som säljs på löpmeter och specialbeställningar saknar helt returrätt.

Får jag en returfraktsedel i paketet?

Ja! Vi på Kajaksidan vill att returerna ska vara lätta och smidiga för dig som kund. Vi skickar därför med en returfraktsedel i varje paket. Den är självhäftande och sätts enkelt på emballaget.


OBS! Detta gäller inte på skrymmande gods, då de inte innefattas av fria returer. Skrymmande paket är paket som har en längd över 150cm.

Har alla produkter fria returer?

Alla produkter som inte är skrymmande har fria returer. Skrymmande paket är paket som har en längd över 150cm. Kunden står då själv för fraktkostnaden.


Vi erbjuder inte fria returer från utlandet.

Kan jag byta till en annan storlek/produkt?

Om du vill ha en annan storlek eller produkt är du varmt välkommen att skicka tillbaka den du inte vill ha och sen göra en ny order i vår webbshop. Vi skickar då varan omgående till dig.


Vi har dessvärre inte möjlighet att hantera byten.

Hur emballerar jag varan?

Emballera varan noggrant innan du skickar tillbaka den. Är du försiktig med emballaget som ordern skickades i så kan du med fördel återanvända denna. Observera att du ansvarar för att produkten kommer i nyskick till oss. Då fraktkostnaden påverkas av volymen så ber vi våra kunder att ej returnera varor i onödigt skrymmande paket.


Observera att varan måste vara i nyskick. Nyskick innebär, förutom att varan ska vara oanvänd, också att alla etiketter och förpackningar är oskadade.

Hur lång tid tar det att få tillbaka pengarna?

Kajaksidans målsättning är att hantera dina returer inom 2 dagar efter att de kommit in till oss. Hur lång tid det tar innan du får tillbaka pengarna efter att vi hanterat returen beror på vilket betalsätt du valde i kassan.


Klarna

Har du betalat med Klarna så hanteras återbetalningen olika snabb beroende på vilket betalsätt du valt. Har du frågor kring hur lång tid det tar från Klarnas håll så kan du läsa mer på deras hemsida.


Nets Kortbetalning

Har du betalat med kort tar det 2-3 bankdagar innan du ser pengarna på kontot igen efter att vi har hanterat din retur.


Har du frågor kring din retur är du som vanligt alltid välkommen att kontakta oss.

Var lämnar jag in paketet?

Du lämnar helt kostnadsfritt in paketet på samma ställe som du hämtade ut det. Enkelt och smidigt!

Jag hämtade min order i butik. Kan jag skicka tillbaka den?

Har du hämtat din order i vår butik så erbjuder vi inte gratis returer och kan inte ta emot produkter som skickas till oss. För att göra en retur är du varmt välkommen till vår butik där du hämtade ordern.

frågor om din retur?

Du kan kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

Kajaksidans butik

Prästkragens väg 40

132 45 Saltsjö-boo

Sverige

Ring oss

Telefon: 08-749 24 33

Besvaras 10.00-18.00

Maila oss

info@kajaksidan.se