Slutar om


00DAGAR
00TIMMAR
00MINUTER
00SEKUNDER

Vad händer?


Vid den här tiden varje vår brukar vi ställa ut på båtmässan Allt För Sjön. I år är den inställd, vilket är tråkigt. Mässan har varit ett trevligt sätt för oss att starta säsongen och samtidigt ett bra tillfälle att kunna erbjuda våra kunder bättre priser för att man köper sin kajak tidigt på säsongen.


I år kommer vi att ha en egen period av mässpriser med start 12 mars. Priserna som gäller hittar du längre ner på sidan och gäller fram till den 20 mars. Priserna gäller både i vår butik och på vår hemsida.


Datum: 12 - 20 mars
Plats: Kajaksidan.se och Kajaksidans Butik i Nacka.

MÄSSPRISER KAJAKER

Här är de kampanjpriser vi har på kajaker 12-20 mars. 

MÄSSPRISER TILLBEHÖR

Här är de kampanjpriser vi har på kajaktillbehör 12-20 mars. 

MÄSSPRISER KLÄDER

Här är de kampanjpriser vi har på kläder 12-20 mars. 

Provpaddling lördag 12 & 19 mars -

med torrdräkt!


Lördagen den 12 mars och lördagen 19 mars kommer man ha chans att provpaddla våra kajaker i Skurusundet, Nacka. Det är ett perfekt tillfälle att testa de kajaker som du är intresserad av nu under mässkampanjen. Platserna är begränsade och man måste boka en tid för att få en plats.

Eftersom det är kallt i vattnet så kommer vi låna ut torrdräkter från DryFashion till de personer som anmäler sig. Det gör att du håller dig torr, varm och glad även om du skulle råka ramla i vattnet. Har du egen torrdräkt är du välkommen att ta med den.

Via länken här nedanför kan man boka en tid för provpaddling som kommer sträcka sig över 50 minuter. Observera att det är viktigt att hålla tiderna, eftersom andra provpaddlare ska paddla efter dig.

Hitta till butiken


PRÄSTKRAGENS VÄG 40, 

132 45 SALTSJÖ-BOO


08-749 24 33

INFO@KAJAKSIDAN.SE


You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key