ÖPPETKÖP & RETURER
För att du skall känna dig 100% trygg erbjuder vi 365 dagars öppet köp!

Ångerrätt gäller inom 365 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Nyskick innebär, förutom att varan ska vara oanvänd, också att alla etiketter och förpackningar är oskadade. Emballera varan innan du skickar tillbaka den. Då fraktkostnaden påverkas av volymen så ber vi våra kunder att ej returnera varor i onödigt skrymmande paket. Vill du byta storlek eller färg på en produkt så kontakta oss innan du returnerar varan då vi normalt skickar den nya varan innan vi kräver retur av den första leveransen. Detta för att du ska kunna jämföra bägge storlekar innan du returnerar varan.

När vi tar hand om din retur så kommer vi att göra en återbetalning eller stryka din faktura, beroende på hur du ursprungligen har gjort betalningen. Detta görs efter att vi mottagit och kontrollerat den returnerade varan. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.
Säkerhetsutrustning (så som selar, torrdräkter, säkerhetslinor etc.) har 14 dagars öppet köp. Produkter med bästföredatum har 14 dagars öppet köp. Varor som säljs på lösmeter och specialbeställningar saknar helt returrätt.

Returer som skickas med brev sänds till:
Kajaksidan
Box 130
132 23 Saltsjö-Boo

Returer som skickas med paket med Posten, DHL eller annan speditör sänds till:
Kajaksidan
Prästkragens väg 40
132 45 Saltsjö-Boo

Observera att returer från annat land än Sverige betalas av kunden.