Kampanjen börjar om

00Dagar
00Timmar
00Minuter
00Sekunder

Vad händer?


Den 1 oktober har vi höstens stora utförsäljning av provpaddlade kajaker och exemplar med skönhetsfel. Vi kommer även ha fina rabatter på utvalda helt nya kajaker, tillbehör och torrdräkter. Begagnade kajaker säljs endast i butiken, men alla andra erbjudanden kommer gälla även i webbshoppen.

Begagnade kajaker som säljs ut 30 september

Här nedan är några exempel på vilka begagnade kajaker som kommer säljas ut och vilka priser som gäller. Dessa kajaker kan vara paddlade eller ha skönhetsfel. Observera att dessa kajaker endast kan köpas i vår butik och att det är först till kvarn som gäller.

Nya kajaker till kampanjpriser

Här nedan är några exempel på vilka helt nya kajaker som kommer säljas ut och vilka priser som gäller. Observera att dessa kajaker kan köpas både i vår butik och i webbshoppen.

Torrdräkter på kampanj

Här nedan är några exempel på vilka torrdräkter som kommer säljas ut och vilka priser som gäller. Observera att dessa produkter kan köpas både i vår butik och i webbshoppen så länge lagret räcker.

Tillbehör på kampanj

Här nedan är några exempel på vilka tillbehör som kommer säljas ut och vilka priser som gäller. Observera att dessa produkter kan köpas både i vår butik och i webbshoppen så länge lagret räcker.

Frågor & Svar


Kan jag boka kajaker över telefon eller mail?

Nej det kan du inte, det är först till kvarn på lördag som gäller. Observera att erbjudandena gäller så långt lagret räcker.

Kommer ni ha utförsäljningen på hemsidan?

Begagnade kajaker kommer endast säljas i vår butik i Nacka. Resterande erbjudanden kommer att kunna köpas i webbshoppen.

Hitta till oss


PRÄSTKRAGENS VÄG 40, 

132 45 SALTSJÖ-BOO


08-749 24 33

INFO@KAJAKSIDAN.SE


You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key