VAD HÄNDER LÖRDAG 25 SEPTEMBER?


Lördagen den 25 september har vi utförsäljning av utvalda demokajaker och utgående kajakmodeller till riktigt bra priser. Demokajaker brukar vid dessa tillfällen ta slut snabbt och därför kommer vi även att ha kanonerbjudanden på några kajakmodeller i vårt ordinarie sortiment. Vi kommer även ha erbjudanden på utvalda kläder och tillbehör.


Datum: Lördag 25 september


Tid: 10.00-15.00


Plats: Kajaksidans Butik,

Prästkragens väg 40, Saltsjö-Boo

KAMPANJPRIS NYA KAJAKER

Här nedan är några exempel på de kampanjpriser vi har på nya kajaker under lördagen. Dessa priser gäller både i butiken och i webbshopen under lördagen.

KAMPANJPRIS TILLBEHÖR

Här nedan är några exempel på de kampanjpriser vi har på till under lördagen. Dessa priser gäller både i butiken och i webbshopen under lördagen.

Frågor & Svar


Kan jag boka kajaker i förväg?

På lördag är det först till kvarn som gäller och det går därför inte att boka kajaker i förväg. Vårt tips är därför att komma hit till öppning om du är intresserad av en specifik kajak.

Kommer ni ha utförsäljningen på hemsidan?

De flesta produkter kommer bara att säljas i butiken. Vissa produkter kommer att kunna köpas även här på nätet. De produkterna släpps på lördag 25 september klockan 10.00.

Kommer ni även att sälja helt nya kajaker till bra priser?

Ja, det kommer vi! Vi kommer att sälja utvalda modeller från vårt ordinarie sortiment till kampanjpris under den här dagen.

Hur hanterar ni Covid-19?

Under lördagen kommer vi att visa upp produkter i största möjliga mån utomhus. Vi kommer även att erbjuda omklädningsrum där man kan testa torrdräkter utomhus.

Vi kommer även att begränsa antalet kunder i butiken om det behövs. Vi ber våra kunder om förståelse för detta.

Hitta till oss


PRÄSTKRAGENS VÄG 40, 

132 45 SALTSJÖ-BOO


08-749 24 33

INFO@KAJAKSIDAN.SE


You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key