Mässpriserna börjar gälla om:

Plastkajaker

Under mässkampanjen har vi våra tre mest sålda plastkajaker på kampanj. De är alla gjorda i robust HDPE-plast som tål oöm behandling. De passar bra för dig som vill testa om paddling är något för dig, som kajak vid sommarstugan eller för dig som vill ha en prisvärd kajak du inte behöver vara rädd om.

Plastkajaker med tillbehörspaket

Vi erbjuder våra plastkajaker med kompletta tillbehörspaket. Paketen innehåller paddel, kapell, flytväst och paddelsäkring och är allt du behöver för att komma igång med din paddling.

Motions- & turkajaker i glasfiber

Här har vi samlat våra lite snabbare havskajaker. De här modellerna passar dig som vill ha en lite snabbare kajak att använda för motionspaddling, men som fortfarande fungerar att turpaddla i. Modellerna har alltså mer lättdrivna skrov, men är något mindre stabila.

Skäddakajaker i glasfiber

En skäddakajak är designad för att styras genom kantning av kajaken, vilket med andra ord betyder att man lutar kajaken för att svänga. Lutningen i kombination med skäddans inställning gör att kajaken svänger. Kajakerna nedan är designade för att paddlas utan roder. Alla är dock även utrustade med roder så att även du som vill styra med hjälp av roder kan paddla kajakerna. De är utmärkta expeditionskajaker, framför allt för dig som planerar att vara ute i högre vågor.

PRISERNA GÄLLER I BUTIK, ONLINE & PÅ MÄSSAN

Populära varumärken

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få information om erbjudanden & kampanjer.